Felelős Társadalom Párt

Megalakult a Felelős Magyar Társadalom Párt

Sajtóközlemény

2016. május 17. - felelos

ftp_logo.pngHosszadalmas jogi viták után, pártunk nyilvántartásbavétele megtörtént! Mindeközben hű maradva céljainkhoz és elveinkhez építően folytattunk munkánkat a magyar társadalom fejlődése érdekében. Vezetőink számos sikeres úttörő projektet tudhatnak maguk mögött!  Párt hivatalos weboldala: www.felelos.hu

MEGALAKULT A FELELŐS MAGYAR TÁRSADALOM PÁRT - 2012 EREDETI CIKK

A közép-jobb oldali párt azért jött létre, hogy egy felelős és progresszív társadalom kialakulását segítse elő Magyarországon.

A Párt egy  mérsékelt jobboldali alternatívát kíván nyújtani mindazoknak, akik az elmúlt húsz év ellenére még hiszik, hogy Magyarország és a társadalom nem a politikusoké.

A Párt az állampolgárok tájékoztatását, közérdekű információkkal történő ellátását kiemelt fontosságú feladatának tekinti.  A Párt úgy véli, hogy a mérsékelt konzervativizmus, a józanság és a szabadságvágy egymást nem kizáró, hanem erősítő fogalmak.

A Párt szerint 20 év és hat választás után az eddigi tünetkezelési próbálkozások és ragtapasz megoldások nem működtek.  Stabilitásra van szükség, mely gyakorlati, kivitelezhető és fenntartható megoldásokon alapul.  Fel kell építeni egy olyan országot, ahol büszkék lehetünk jelenünkre, arra, hogy magyarok vagyunk Magyarországon, és magyarok vagyunk Európában.

A párt célja, hogy kiegyensúlyozott és önkorrektív környezetet teremtsen, a gazdaságnak, a politikának és a társadalomnak, melyben mindhárom területnek lehetősége adódik, hogy érdekeit hatásosan, hitelesen és felelősen érvényesítse.  Mindezekhez az is szükséges, hogy a cenzúra megszűnjön és teljes legyen az átláthatóság a közszférában, és minden közügyben a privát szférában is.  A Párt célja, hogy megszüntesse a túlzott központosítást és visszaállítsa a sajtó valódi szabadságát, valamint a politikai fékek és egyensúlyok megdönthetetlen rendszerét.

Felelősségünk, hogy tiszteljük múltunkat, egyben tudjuk azt, hogy a jövőnk a jelenben dől el.

A Párt partnernek tekint mindenkit, aki konstruktív és felelős munkával kíván hozzájárulni a társadalmi problémák megoldásához.

#

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz a facebook.com/felelostarsadalom

Kövess a twitteren @felelos

Nézd meg, hogy az FTP milyen rövid, közép és hosszútávú megoldásokat nyújt a politikai, gazdasági és társadalmi problémák megoldására. felelos.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felelostarsadalompart.blog.hu/api/trackback/id/tr358724758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása