Felelős Társadalom Párt

Antikorrupció - 100 feljelentés

Sajtóközlemény

2016. június 23. - felelos

ftp_logo.pngBudapest, 2016. május 30., hétfő (OS) - Huber Károly, a Felelős Társadalom Párt elnöke, feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt, összefüggésben az Index.hu internetes újság 2016. május 27-én megjelent cikkében foglaltakkal.

A cikk az alábbi URL-címen érhető el:

A Felelős Társadalom Párt elfogadhatatlannak és kriminálisnak tartja a korrupciót, a társadalom félrevezetését, a közpénzek hanyag, gondatlan és hűtlen kezelését. Súlyosító körülménynek tekinti a bűncselekmények folytán az időskorúak, hátrányos helyzetűek, kiszolgáltatott személyek vagy gyermekek közvetlen vagy közvetett károsulását.

Az FTP elkötelezett a gyermekek jogainak védelmében, a gyermekvédelmi szabályok megreformálásában, hogy biztonságot teremtsen az iskolában és azon túl.

Információ a Felelős Társadalom Párt céljairól, programjáról és megoldási javaslatairól elérhető a www.felelos.hu weboldalon.

#

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz a facebook.com/felelostarsadalom

Kövess a twitteren @felelos

Nézd meg, hogy az FTP milyen rövid, közép és hosszútávú megoldásokat nyújt a politikai, gazdasági és társadalmi problémák megoldására. felelos.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felelostarsadalompart.blog.hu/api/trackback/id/tr628835292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása